Kayabaş İlkokulu

Vizyon: Köyün ve çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Türk milli eğitiminin genel ve özel amaçlarına bağlı, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda geçmişine saygılı, geleceğe güvenle bakan, demokrasi ve insan haklarına inanan öğrenciler yetiştiren, kendini sürekli yenileyen, inceleyen, araştıran ve okuyan bireylerin yetiştiği, öğrencilerin akla ve bilime dayalı hayata ve geleceğe hazırlandığı, öğretmen, öğrenci ve velilerin iş birliği ile çalıştığı bir kurum olmaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://korkutelikayabasilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kayabaş Köyü Korkuteli Antalya

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Yüksek rakımlı ve yayla olması nedeniyle yaz mevsiminde kalabalık bir nüfusa sahiptir. Kış mevsiminde ise halk genellikle Antalya İline göç ettiğinden nüfus oldukça azalmaktadır.

Adres - Kayabaş Köyü Korkuteli Antalya

Ulaşım Fethiye - Antalya, Fethiye - Burdur ve Fethiye - Denizli Karayolu üzerinde olması nedeniyle her saat otobüs bulunabilir. Fakat ilçe ve il merkezine uzak olması olumsuz tarafıdır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 50 km. , İl merkezine 110 km. Burdur İli Söğüt Kasabasına 5 km.